Menu

Contact

Waar kun je terecht voor je vragen en opmerkingen over wedstrijden turnen dames?

1. Verenigingsniveau: Sporters of hun wettelijke vertegenwoordigers stellen hun vragen/opmerkingen aan hun eigen vereniging. Kan de vereniging de betreffende vraag niet beantwoorden, dan kan de vereniging via hun secretariaat vragen/opmerkingen voorleggen volgens de punten 2 t/m 4. 

2. Districtsniveau: Verenigingen kunnen via hun secretariaat of gelicentieerde trainer met hun inhoudelijke vragen/opmerkingen terecht bij de District Technische Commissie Turnen van het district waarbij de vereniging is aangesloten. De contactgegevens van de districten m.b.t. Turnen Dames vind je via het tabblad vrijwilligers in de commissie.

Wanneer een vereniging het niet eens is met een beslissing van de betreffende DTC op een ingediend verzoek, dan kunnen zij hun verzoek met voldoende gegronde motivatie onderbouwd eventueel voor leggen aan de LTC.

3. Landelijk niveau: Verenigingen kunnen via hun secretariaat of gelicentieerde trainer met hun inhoudelijke vragen/opmerkingen terecht bij de KNGU, Unit Sporters en Fans, sectie Sport & Win en/of de Landelijk Technische Commissie Turnen. Het e-mailadres van het secretariaat wedstrijdzaken Turnen Dames is TDwedstrijdzaken@turnen.kngu.nl voor Turnen Dames. 

De samenstelling van de Landelijke Technische Commissie Turnen vind je via het tabblad vrijwilligers in de commissie onder landelijk.

Wanneer een vereniging het niet eens is met de beslissing van de LTC, dan kunnen zij hun verzoek niet meer op een ander niveau neer leggen. Wel kunnen zij voorstellen voor aanpassingen van het Technisch Reglement voor het nieuwe seizoen indienen bij de afdeling Sporters en Win.

4. Internationaal niveau: Verenigingen kunnen via hun secretariaat met hun inhoudelijke vragen/opmerkingen terecht bij de KNGU; wedstrijden@kngu.nl.

- Toestemming deelname aan buitenlandse wedstrijden; bij Business Unit Sporters & Fans, sectie Sport & Win:

Voor deelname aan buitenlandse wedstrijden dient toestemming te worden gevraagd aan het bondsbestuur. Een aanvraag hiertoe moet gezonden worden naar het bondsbureau, t.a.v. sectie Sport & Win. Zij gaan na of de betreffende wedstrijd een FIG-wedstrijd is. Tevens wordt nagegaan of de wedstrijd niet samenvalt met een KNGU-activiteit, zoals wedstrijd, training of stage. De aanvraag dient 3 weken voor de datum van de buitenlandse wedstrijd ingediend te zijn. Voor de aanvraag is een speciaal formulier, klik hier. Dit formulier kan gemaild worden naar wedstrijden@kngu.nl

- Organisatie van een internationale wedstrijd in Nederland; bij LTC Turnen: TDwedstrijdzaken@turnen.kngu.nl

- Overige vragen m.b.t. kwalificatie, procedures, selecties en randvoorwaarden bij; Business Unit Talentontwikkeling & Topsport, sectie Topsport Turnen Dames: vasbinder@kngu.nl

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×