Menu

Contact

Algemeen

Hier vind je de lijst met de gegevens van verenigingen met het aanbod trampolinespringen.

Waar kun je terecht voor je vragen en opmerkingen over wedstrijden Trampolinespringen?

1. Verenigingsniveau: Sporters of hun wettelijke vertegenwoordigers stellen hun vragen/opmerkingen aan hun eigen vereniging. Kan de vereniging de betreffende vraag niet beantwoorden, dan kan de vereniging via hun secretariaat vragen/opmerkingen voorleggen volgens de punten 2 t/m 4.

2. Districtsniveau Verenigingen kunnen via hun secretariaat of gelicentieerde trainer met hun inhoudelijke vragen/opmerkingen terecht bij de District Technische Commissie Trampoline van het district waarbij de vereniging is aangesloten. De contactgegevens van de districten m.b.t. Trampoline vind je via het tabblad vrijwilligers in de commissie.

Wanneer een vereniging het niet eens is met een beslissing van de betreffende DTC op een ingediend verzoek, dan kunnen zij hun verzoek met voldoende gegronde motivatie onderbouwd eventueel voor leggen aan de LTC.

3. Landelijk niveau: Verenigingen kunnen via hun secretariaat of gelicentieerde trainer met hun inhoudelijke vragen/opmerkingen terecht bij de KNGU, Unit Sporters en Fans, sectie Sport & Win en/of de Landelijk Technische Commissie Trampoline. De samenstelling van de Landelijke Technische Commissie Trampoline vind je via het tabblad vrijwilligers in de commissie.

Wanneer een vereniging het niet eens is met de beslissing van de LTC, dan kunnen zij hun verzoek niet meer op een ander niveau neer leggen. Wel kunnen zij voorstellen voor aanpassingen van het Technisch Reglement voor het nieuwe seizoen indienen bij de afdeling Sporters en Win.

4. Internationaal niveau: Verenigingen kunnen via hun secretariaat met hun inhoudelijke vragen/opmerkingen terecht bij de KNGU; wedstrijden@kngu.nl     

Toestemming deelname aan buitenlandse wedstrijden en bij organisatie van een internationale wedstrijd in Nederland; bij Business Unit Sporters & Fans, sectie Sport & Win:

Voor deelname aan buitenlandse wedstrijden dient toestemming te worden gevraagd aan het bondsbestuur. Een aanvraag hiertoe moet gezonden worden naar het bondsbureau, t.a.v. sectie Sport & Win. Zij gaan na of de betreffende wedstrijd een FIG-wedstrijd is. Tevens wordt nagegaan of de wedstrijd niet samenvalt met een KNGU-activiteit, zoals wedstrijd, training of stage. De aanvraag dient 3 weken voor de datum van de buitenlandse wedstrijd ingediend te zijn. Voor de aanvraag is een speciaal formulier, klik hier.

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×