Menu

District Noord

Hieronder vind je algemene informatie over de organisatie van en deelname aan wedstrijden in district Noord.

Werkgebied
District Noord bestaat uit de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Handboeken wedstrijdcommissies
Iedere wedstrijdcommissie brengt voor het seizoen een handboek uit. In het menu 'Wedstrijdzaken' vind je de werkboeken per sport onder 'Wedstrijdkalender & info' . In deze handboeken staan alle afspraken, wedstrijden en activiteiten vermeld. De handboeken voor het nieuwe seizoen 2017-2018 zijn nog niet bekend en worden z.s.m. op deze site geplaatst.

Inschrijven voor een wedstrijd 
De inschrijving voor de verschillende wedstrijden moet digitaal via het KNGU loket.

Inschrijfgelden district Noord 2017-2018
De inschrijfgelden voor het seizoen 2017-2018 district Noord zijn bekend en kun je hier downloaden. Alle betalingen gaan d.m.v. automatische incasso. LET OP! Bij 3 toestellen, €2,20 korting (alleen bij Friesland wedstrijdgroep 1) Wanneer er bij wedstrijdgroep 1 een fungedeelte is, dan GEEN korting. Indien het een competitie van meerdere wedstrijden betreft, dan is opgave en betalen ook per competitie. Zodra het KNGU loket is gesloten zijn wijzigingen niet meer mogelijk en zal er betaald moeten worden voor de opgegeven wedstrijd/competitie, ongeacht of de deelnemer wel/niet deelneemt aan de gehele competitie of wedstrijd.

Gebruik je bij wedstrijden een verende turnvloer of alleen de toplaag van de vloer, dan gelden de bedragen die onder 'Met vloer' staan!

Aanvraag verende turnvloer district Noord

Jurybeleid
Hier vind je informatie over het jurybeleid van noord. Dit jurybeleid geldt voor alle disciplines en niveaus binnen KNGU noord.

Declaratieformulieren
De uitleg over het nieuwe declareren en de voorbeelddeclaraties van Noord die verzonden zijn, kun je hier downloaden. De declaratieformulieren zelf vind je deze pagina.

Vragen? 
Voor vragen over wedstrijden in district Noord kun je contact opnemen door een mail te sturen naar KNGU Wedstrijden.
Lees verder op Contact bondsbureau

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×