Menu

District Mid-West

Werkgebied
District Mid-West bestaat uit de regio’s:

  • Noord-Holland
  • Midden-Nederland (Almere en de provincies Noord-Holland en Utrecht).

Overzicht clubs Mid-West
Een overzicht van de bij de KNGU aangesloten sportclubs in district Mid-West kun je hier downloaden. Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. In dit bestand staan de volgende gegevens:

  • rayonindeling
  • clubnummer (relatienummer)
  • clubnaam
  • plaats
  • e-mailadres van het secretariaat

Organisatie activiteiten
Binnen de KNGU district Mid-West worden vele activiteiten georganiseerd. Zo worden er alleen al meer dan 100 wedstrijden georganiseerd in de verschillende disciplines. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat verenigingen bereid zijn om te ondersteunen bij de organisatie van de wedstrijden. Voor de organisatie van de evenementen zijn er verschillende documenten beschikbaar en deze kun je hier vinden: Declaratieformulier wedstrijd 

Doorlopende machtiging 
Voor deelname aan wedstrijden en activiteiten worden in de meeste gevallen deelnamegelden in rekening gebracht. De vereniging kan de KNGU machtigen om het deelnamegeld te incasseren van de rekening van de vereniging. Het secretariaat van de vereniging wordt altijd geïnformeerd over het te incasseren bedrag.

Achterbanoverleggen
De achterbanoverleggen van rayoncommissies en technische commissies staan in de agenda van Mid-West. In de agenda vind je ook alle documenten die bij een vergadering horen.

KNGU-loket
Via het KNGU-loket wordt het mogelijk om bepaalde diensten van de KNGU online te regelen. Zo kun je bijvoorbeeld de wedstrijdpaspoorten online bestellen en het sportaanbod van je club zelf bijwerken. Ook lopen bijna alle wedstrijdinschrijvingen via het KNGU-loket. Het secretariaat van de vereniging is in het bezit van de inlogcodes voor dit loket.

Vatures binnen technische- en rayoncommissies district Mid-West
> Voorzitter district technische commissie (DTC) rhönradturnen
Voor onze DTC rhonradturnen zijn wij zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter van deze discipline. 

> Leden DTC Masters 
Voor onze discipline Masters zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen toe treden tot de commissie. Er zijn leuke ideeën maar deze kunnen alleen uitgewerkt worden als meerdere mensen zich daarvoor willen inzetten.

> Penningmeester rayoncommissie Kennemerland
Wegens het vertrek van de huidige penningmeester is de rayoncommissie Kennemerland op zoek naar vervanging.

Ben je geïnteressseerd in een van bovenstaande vacatures? Stuur dan een e-mail naar Ans Nieuwenhuizen.

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×