Menu

Inschrijfinformatie

Ga naar het KNGU-loket en log in met het relatienummer en wachtwoord van jouw club. Je kunt na het inloggen direct gaan starten met inschrijven; kies de wedstrijd en het niveau waaraan je wilt deelnemen en volg de instructies. Een uitleg over het gebruik van de digitale inschrijfmodule vind je hier.

De termijn van inschrijving voor de jazzdanswedstrijden seizoen 2019 is van 15 november tot en met 15 december 2018.  Het loket sluit automatisch op 15 december 23.59 uur. Ben je te laat met inschrijven maar wil je wel heel graag deelnemen neem dan contact op met jazzdanswedstrijden@dans.kngu.nl  Dan kijken we waar er nog plaats is, je kunt dan waarschijnlijk niet meer kiezen. Je betaalt dan € 5,00 per dans extra aan inschrijfgeld. 

Voorwaarden inschrijving:
* Alle bij de KNGU aangesloten clubs kunnen zich inschrijven via de digitale inschrijfmodule. Inschrijving is vrij maar bij over inschrijving wordt het maximale aantal van 5 dansen per vereniging aangehouden op één voorronde. De organiserende vereniging heeft geen maximum. Hierdoor is het zeer belangrijk dat er een 2e keus aangegeven wordt bij de inschrijving, zo niet wordt je ingedeeld waar plaats is. Als de voorronde van de 2e keus ook vol is dan wordt er in overleg een andere voorronde gekozen. Wanneer de 1e keuze niet mogelijk is wordt er altijd contact gezocht, hoor je niets is de 1e keus gehonoreerd.
*Niet KNGU-leden kunnen zich door middel van een aparte procedure inschrijven, zie onder kopje Niet-KNGU leden.
* KNGU-leden krijgen voorrang bij over inschrijving.
* De groepen die deelnemen op A-niveau hebben een verplichte inschrijving op één voorronde.
* Op het A, B en C-niveau mag je een dans maar eenmaal inschrijven.

Deelnemerstarieven Jazzdanswedstrijden
KNGU-vereniging: € 25,- per nummer
Niet KNGU leden: Per deelnemer/per dans is een tarief van € 8,- verschuldigd. Inschrijven met een minimum aan 8 deelnemers.

Entreebewijzen:
Dag entree jazzdanswedstrijden                                           € 5,00

Bestellen tickets
Vanaf 2 weken voor aanvang van de wedstrijd kunnen tickets worden besteld.
Het event is altijd te vinden via Eventbrite.nl onder de naam en/of locaties. Alle KNGU-events bij elkaar vind je hier: https://www.eventbrite.nl/d/netherlands--amsterdam/koninklijke-nederlandse-gymnastiek-unie/?q=Koninklijke+Nederlandse+Gymnastiek+Unie&mode=search

Vragen?
Stuur ze naar jazzdanswedstrijden@dans.kngu.nl

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×