Menu

Zuid-Holland

Your Stage Zuid-Holland
Op 9 november 2019 organiseert Dutch Gymnastics voor het eerst in Zuid-Holland het Your Stage event! Your Stage geeft deelnemers de mogelijkheid om hun passie te uiten op het podium in een theater. En daarbij geldt: no rules! Sporters van alle gymdisciplines en van alle leeftijden staan samen op het podium met hun eigen demo. Tijdens Your Stage staat plezier voorop. Je toont een gedeelde passie op het theaterpodium, ontmoet nieuwe mensen binnen de gymsport en steelt de show! Het evenement vindt plaats in theater 'Aan de Schie' in Schiedam en zal gepresenteerd worden door oud-turner Boudewijn de Vries! Doe je ook mee? 

Uitgangspunten voor deelname aan Your Stage
ALLES KAN, PAK JE KANS! 

Inschrijving en kosten 
Wanneer je wilt deelnemen aan Your Stage, vul dan zo duidelijk mogelijk het inschrijfformulier in. Het inschrijfformulier is hier (link maken naar inschrijfformulier) te vinden.  Het inschrijfgeld is vastgesteld op €25,00 per demonstratie voor KNGU-clubs. Voor niet KNGU-clubs wordt €35,00 per demonstratie in rekening gebracht. Het inschrijfgeld wordt door de KNGU via een incasso geïnd. Let op: VOL=VOL! Bij veel animo worden de acts evenredig over de verenigingen verdeeld.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meedoen?
Vul dan het inschrijfformulier in en verstuur het vóór 20 september 2019 naar: zuidholland.yourstage@kngu.nl.

Voor extra informatie over de inschrijving, klik hier

Informatie over het podium in het theater
Op het podium ligt een balletvloer. Er kunnen meerdere materialen en toestellen gebruikt worden voor de demonstraties. Verzoek tot materialen graag in overleg met de organisatie. Aan beide zijden van het podium hangen coulisses. Totale breedte van het podium is 16 meter. Voor het publiek is er 14 meter zichtbaar (i.v.m. de coulisses). Het podium is 11 meter diep. Je kunt er voor kiezen om alleen het voorste gedeelte van het podium te gebruiken. Het podium blijft dan 14 meter breed, maar is ongeveer 6 meter diep. 

Theater 'Aan de Schie'
Theater Aan de Schie is een mooi en ruim theater. Er is ruimte voor 700 toeschouwers. Het theater ligt centraal in Schiedam en maar vijf minuten bij de snelweg vandaan. Rondom het theater is er voldoende parkeergelegenheid. De kaartverkoop voor het Your Stage-event start in september. Dit loopt via het ticketsysteem Eventbrite. 

Verwacht programma voor 9 november 2019
Vanaf 14:00 uur: doorloop. Alle groepen krijgen de tijd om vloer te verkennen. 
19:30 uur: start show
22:00 uur: einde show 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meedoen? Vul dan het inschrijfformulier in en verstuur het vóór 20 september 2019 naar: zuidholland.yourstage@kngu.nl.

Kun je hulp gebruiken bij het maken van een demo? Lees dan de bijlage met tips & trucs

Voor vragen of opmerkingen kan je altijd contact opnemen via: zuidholland.yourstage@kngu.nl of 06-27160234.

Wij zien jullie graag op 9 november bij Your Stage in Schiedam! 

Werkgroep district Zuid-Holland

Naam

Functie

E-mail

Telefoon

Amy Visser

Voorzitter werkgroep Your Stage

zuidholland.yourstage@kngu.nl

0627160234

Daniëlle Burger

Inschrijvingen

zuidholland.yourstage@kngu.nl


Mandy Brink

Communicatiezuidholland.yourstage@kngu.nl
Wilbert Dekker
Theater/techniekzuidholland.yourstage@kngu.nl


Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×