Menu

Your stage Noord

Voor district Noord zijn we nog op zoek naar fanatieke vrijwilligers, die ons willen helpen het eerste Your Stage event te organiseren.   

Lijkt het jou leuk om mee te helpen aan de leukste shows voor recreatieve gymsporters van Nederland? En sta jij te springen om jouw creativiteit, enthousiasme en kennis te gebruiken om deze shows te organiseren en te helpen bij de doorontwikkeling? Dan is dit je kans! Het Your Stage team is op zoek naar enthousiaste mensen die graag willen functioneren (op vrijwillige basis) in één van de werkgroepen in district Noord, Zuid-Holland en Mid-West.

Wat ga je doen?
Wanneer je in een werkgroep van Your Stage functioneert, zal je deze werkgroep vertegenwoordigen met ongeveer drie of vier andere mensen. Je bent direct verantwoordelijk voor de organisatie van het Your Stage event in jouw district. Hierbij word je natuurlijk aangestuurd en ondersteund door het landelijke Your Stage team. De planning is dat er in eerste instantie één show per district wordt georganiseerd. Daarnaast kun je natuurlijk veel leren en advies geven aan de mensen uit de andere werkgroepen. De taken zullen voornamelijk verdeeld worden in: communicatie, administratie (inschrijvingen, vragen beantwoorden etc.) en organisatie.

Gemiddeld vergader je vier tot zeven keer per jaar met de werkgroep. Daarnaast is het afhankelijk van de functie die je hebt hoeveel uren je bezig met het Your Stage event. Dit kan verschillen tot één uur per maand tot enkele uren per week. Taken kunnen goed verdeeld worden, waardoor jezelf bepaalt hoeveel uren je besteed aan het event. Het is dus een ‘kleine’ hobby, waarbij je wel iets groots betekent voor alle clubs in Nederland. Je leert snel mensen kennen, werkt met mooie theatertechnieken en leert snel over het vormgeven van een goede show. Een hele mooie ervaring, dus!

Contact
Nieuwsgierig? Neem dan eens contact op met het Your Stage team. Via het algemene mailadres: yourstage@kngu.nl, of via de contactpersonen: Milou Weinans; weinans@kngu.nl / 06 15 46 74 92, Errol Herder; coordinator@hgvhengelo.nl

 

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×