Menu

Your stage

Dg Your Stage 2036 Website

"Vier turnstertjes, drie dansers en vijf stoere freerunners samen op het podium hun passie delen? Het kan! Your Stage biedt een podium aan alle sporters om op een recreatieve wijze zijn of haar gymsportmoves te tonen."

Met plezier een gedeelde passie op het podium tonen, nieuwe mensen binnen de gymsport ontmoeten én de show stelen, dat staat bij Your Stage centraal. Your Stage bestaat uit verschillende evenementen in een jaar, waarbij sporters van alle gymsportdisciplines en van alle leeftijden samen het podium op kunnen met een eigen demo.

No rules
Your Stage geeft deelnemers de mogelijkheid om hun passie te uiten op het podium. En daarbij geldt: no rules! De deelnemers stellen zelf een showgroep samen om de demo helemaal naar eigen wens te ontwikkelen. De groepsgrootte, het decor, de attributen en de muziek worden zelf bepaald. Het is zelfs mogelijk een demo te maken waarin verschillende gymsportdisciplines een plekje hebben. Hierdoor biedt Your Stage de mogelijkheid iedere demo een persoonlijke touch te geven.

Het unieke aan dit concept is dat er géén winnaarsmentaliteit nodig is, maar plezier, beleving en inspireren zijn de belangrijkste kenmerken van deze events. 

Bij jou in de buurt

Het is onze ambitie om in 2019 en 2020 in ieder district een Your Stage event te organiseren. Hierdoor beperken we de reistijd voor deelnemers en zijn er voldoende keuzemogelijkheden om een keer aan Your Stage mee te doen.  Om deze ambitie mogelijk te maken, zijn we op dit moment hard aan het werk om in ieder district een werkgroep samen te stellen die de organisatie van het event, in samenwerking met de landelijke werkgroep en de KNGU, op zich te nemen.

Alleen in district Noord zijn we nog op zoek naar enthousiaste mensen die in deze werkgroep willen participeren. 

Ben jij of ken jij iemand die dit op zich wil nemen? Stuur dan een e-mail naar yourstage@kngu.nl

Wereld Gymnastraeda

Naast de Nederlandse events vindt er in 2019 de Wereld Gymnastraeda in Dornbirn (Oostenrijk) plaats. Met gemiddeld 20.000 deelnemers per editie, is het voor recreatieve sporters een unieke kans om het concept van Your Stage in het buitenland te ervaren. Lees er hier meer over. 

Meer weten?
Mocht je al nieuwsgierig zijn naar de stand van zaken in jouw district, stel dan je vraag via yourstage@kngu.nl.

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×