Menu

Wereld Gymnaestrada

World Gymnaestrada 2019 720X390

'Het grootste sportevenement ter wereld op recreatief niveau' 

Een keer in de 4 jaar nemen zo’n 21.000 gymsporters uit meer dan 55 verschillende landen deel aan het grootste sportevenement ter wereld; de Wereld Gymnaestrada. Het doel van de Wereld Gymnaestrada is om mensen met dezelfde passie uit heel de wereld bijeen te brengen. Dit maakt de Wereld Gymnaestrada tot een uniek sportevenement. 

2019 in Oostenrijk
Na een succesvolle Wereld Gymnaestrada in Dornbirn in 2007 is Dornbirn ook weer in 2019 de gastheer. En wel van 6 tot en met 14 juli 2019. Het is geen wedstrijd, maar een week vol demonstraties en plezier. Tijdens Wereld Gymnaestrada 2019 kunnen verenigingen laten zien wat zij allemaal in huis hebben tijdens een demonstratie voor een tribune vol publiek. Het maakt niet uit of je danst, turnt of een andere gymsportdiscipline beoefent; alle disciplines zijn welkom! 

Nederlandse delegatie

Tijdens de Wereld Gymnaestrada zullen we met de Nederlandse delegatie in scholen slapen waar je kunt ontbijten. De hele week heb je de beschikking over gratis openbaar vervoer en een deelnemerspas om allerlei demonstraties van allerlei disciplines uit allerlei landen te bewonderen.

Meer informatie en contact
Wil je meer weten over dit grootste sportevenement ter wereld? Kijk dan in het linker menu. 
Wil je graag contact opnemen over de Wereld Gymnastraeda 2019? Het Your Stage team beantwoordt je vragen graag via yourstage@kngu.nl.

Je kunt het evenement ook volgen via Facebook.

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×