Menu

Jessie danst

Het lespakket 'Jessie danst' biedt gymclubs dé kans om kinderdans te stimuleren. ‘Jessie danst' richt zich op kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar.

101280_KNGU_Folder_Jessie_Danst-1_300_213.jpg#asset:8007

‘Jessie danst' bestaat uit werkboekjes voor kinderen en een handleiding voor leiding. Voor kinderen is er ook een beloningssysteem ontwikkeld. 

Handleiding
De handleiding is een ideaal handvat voor leiding om invulling te geven aan de lessen voor jonge dansers. ‘Jessie danst' is ontwikkeld om goed en verantwoord les te kunnen geven aan kinderen van 4 tot en met 14 jaar, verdeeld in vier leeftijdscategorieën:

  • 4-6 jaar
  • 7-9 jaar
  • 10-12 jaar
  • 12-14 jaar

De handleiding is zo ingericht dat aan ieder kind op het eigen niveau kan worden lesgegeven. Per leeftijdscategorie bevat de handleiding: theorie over de doelgroep, opdrachten uit de werkboekjes, methodische en didactische werkvormen, uitleg om opdrachten te toetsen, muzieksuggesties en tips

Meer informatie
Lees meer over Jessie danst in deze folder. Je kunt met je vragen ook terecht bij de afdeling Sportparticipatie van de KNGU via telefoonnummer 055 5058716 of e-mail sportparticipatie@kngu.nl.

Bestellen en prijzen
Voor KNGU-leden gelden speciale kortingenDe prijzen van de handleiding en de werkboeken vind je hier, dit is ook plek waar je je bestelling kunt plaatsen. Extra korting bij een bestelling vanaf 15, 25 of 50 exemplaren per artikelcode wordt een extra korting berekend van respectievelijk 5%, 10% en 20%.

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×