Menu

​Turn- en Fundagen

Turn- en Fundagen 

De turn- en Fundagen zijn wedstrijden voor recreatieve sporters binnen de gymsport. Er worden ieder gymseizoen vier dagen ingepland, waarop deze wedstrijden worden georganiseerd. Drie van deze dagen zijn speciaal voor de recreatie sporters tussen 7 – 13 jaar en één van deze dagen is speciaal voor de recreatie sporters van 12 jaar en ouder. Gemiddeld nemen er ieder gymseizoen rond de 1.000 sporters deel aan deze recreatieve wedstrijd in Zuid-Holland.

Toelichting - De R en de NTS voorgeschreven oefenstof wordt voornamelijk gebruikt voor deze wedstrijden. - De toestellen die voor de meisjes worden ingezet zijn;

  • Balk of brug (Het ene jaar wordt er balk geturnd en het volgende jaar brug. Afhankelijk van de locatie waar de wedstrijd wordt georganiseerd en het beschikbare materiaal, wordt er een keuze gemaakt tussen een balk of brug.
  • Mini trampoline
  • Lange mat

Locaties
Voor het gymseizoen 2018 – 2019 zijn er op dit moment twee wedstrijden ingepland, namelijk in Leiden 08-12-2018 en Sassenheim 25-05-2019. Een tweede en derde locatie wordt nog gezocht.

Meer informatie 
Wil je meer informatie over deze activiteit? Ga dan naar http://turnenfun.nl. Of neem contact op met de werkgroep, via info@turnenfun.nl.

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×