10 dec. 2021 De uitdagende deelnemer *ONLINE*
  • Bijscholing niveau 3
  • Algemeen
  • Niveau 3

Kinderen die een uitdaging zijn door het gedrag dat zij vertonen, kunnen voor de gehele groep storend zijn. Wanneer jij als trainer dit gedrag voor kan zijn of hierop in weet te spelen, heeft je hele groep hier baat bij! 

Deze scholing is voornamelijk gericht op het schoolgaande kind, tussen de 4 en 12 jaar oud, in de recreatieve lessen. Wat natuurlijk niet betekent dat je de besproken materie niet kan toepassen binnen andere groepen! Gedurende de scholing gaan we gezamenlijk kijken welk gedrag kenmerkend is bij welke leeftijd, welke gedragingen vinden wij als trainer/coach uitdagend of ervaren we als storend, waar komt dit gedrag vandaan en welke methodes/technieken kan je inzetten om het gedrag te beïnvloeden. 

Samen geven we deze scholing inhoudelijk vorm en kijken we welke wensen/behoeften jullie hebben en leren we van elkaar. Ik wil jullie dan ook vragen van tevoren een voorbereidingsopdracht te maken. Dit om zoveel mogelijk uit deze scholing te halen.

Voorbereidingsopdracht;  Je volgt deze scholing waarschijnlijk met een specifieke deelnemer uit jouw les in gedachten.  

1. Beschrijf het gedrag dat je waarneemt bij deze deelnemer  2. Wat doet dit gedrag met jou? Wat voel jij daarbij?  3. Hoe reageer jij op het gedrag? 4. Wat hoop je mee naar huis te nemen na het volgen van de scholing?

Mijn naam is Lieze, de afgelopen 10 jaar heb ik, naast het lesgeven bij een gymnastiek/turnvereniging gewerkt met diverse kinderen met een extra hulpvraag in de sport en beweeg wereld (jeugdzorg, onderwijs & sport). Hierbij is sport altijd een middel geweest de kinderen een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling.

De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, deel ik graag met jullie, zodat ook jullie hopelijk een stapje verder komen. Ik heb in tussen een manier gevonden om met hulpvragen om te gaan, jullie zullen hier voor jezelf ook een weg in moeten vinden en hopelijk draagt deze scholing hieraan bij! 

Je ontvangt uiterlijk twee dagen voorafgaande aan de bijscholing een link naar de online scholing. Het kan zijn dat deze mail in je spambox/ongewenste email komt. Heb je anderhalve dag voor de scholing nog geen link ontvangen, neem dan contact met ons op via bijscholingen@kngu.nl. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00. 

Inschrijven-kl2.png#asset:9714

Data

10 dec. 2021

19.00 t/m 20.30

Niveau: Niveau 3
Licentieverlenging: 2 punten
Discipline(s):
- Algemeen

Locatie
Digitaal

Digitaal
Routebeschrijving

Kosten:
Geen lid: €45,00
Lid met verlopen licentie: €40,00
Lid met geldige licentie: €35,00

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×