22 sep. 2021 Van radslag naar arabier & zelfstandig aanleren van borstwaartsom *ONLINE*
  • Bijscholing niveau 3
  • Gymnastiek
  • Niveau 3

Techniek en methodische opbouw arabier en borstwaartsom voor de recreatieve groepen. Door Corona is vangen & hulpverlenen niet altijd wenselijk en wil je dit tot een minimum beperken. Daarom wordt er gedurende deze scholing gekeken naar het opbouwen van beide elementen met zo min mogelijk fysieke hulp, maar naar hulpmiddelen die je kan inzetten. 

Samen gaan we kijken naar de techniek van de arabier vanuit de beginnende turnster.  Vandaar uit werken we naar een methodische opbouw vanaf de radslag en delen we (deel)oefeningen met elkaar.

Daarna kijken we naar de fysieke voorwaarden om de borstwaartsom te kunnen doen. De docent zal enkele oefeningen delen waarbij plezier voorop staat, ook wanneer de borstwaartsom nog niet helemaal lukt.

In de opbouw van deze scholing is ook gekeken naar de nieuwe oefenstof onderbouw.

Je ontvangt uiterlijk twee dagen voorafgaande aan de bijscholing een link naar de online scholing. Het kan zijn dat deze mail in je spambox/ongewenste email komt. Heb je anderhalve dag voor de scholing nog geen link ontvangen, neem dan contact met ons op via bijscholingen@kngu.nl. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00.

Inschrijven-kl2.png#asset:9714


Data

22 sep. 2021

19.30 t/m 21.00

Niveau: Niveau 3
Licentieverlenging: 2 punten
Discipline(s):
- Gymnastiek

Locatie
Digitaal

Digitaal
Routebeschrijving

Kosten:
Geen lid: €45,00
Lid met verlopen licentie: €40,00
Lid met geldige licentie: €35,00

Docent(en)

I. Kapitein

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×