26 jun. 2021 Spelgericht leren
  • Bijscholing niveau 3
  • Algemeen
  • Niveau 3

Spelgericht leren

Elke oefening, elk circuit, je kan het allemaal in spelvorm aanbieden. Een spel vorm combineren met de leukste sport van de wereld, turnen, zorgt voor een nog leukere les! Dit wil natuurlijk niet zeggen dat alles in een spelvorm moet worden aangeboden maar een spel wekt altijd enthousiasme. Bij een kracht rondje, een methodisch rondje of een rondje met basis technieken kun je een spelvorm gebruiken. Maar hoe bied je dit op een veilige en verantwoorde manier aan en zorg je dat ze nog meer bewegen? Dat leer je in de bijscholing “Spelgericht leren”. 

We beginnen met een stukje theorie over gamification, daarna volgt een voorbeeld waar een opdracht aan gekoppeld zit die je in groepen gaat uitwerken. Hierna gaan we natuurlijk een spel spelen. Na de theorie, de (spel) voorbeelden en de opdrachten hebben we het nog over de  “netheid in de oefening”.

Locatie: Keizer Otto te Naarden

Meerstraat 88, 1411 BJ Naarden

Docent: Pascal Kempers

Eigenaar van "Bewegen Is Passie". Actief als docent bewegingsonderwijs voor de kleuter leeftijd & werkzaam als buurtsportcoach. Daarnaast actief bij diverse turnvereniging als turn & ropeskipping trainer. 

"Bewegen is de basis, dus laten we het in heel Nederland zo goed mogelijk aanbieden en kan ik daar aan bij dragen, dan super graag! Kinderen zoeken immers van nature uitdagingen; dus dat moeten we blijven voeden en stimuleren. Dat doe ik middels inspireren op de grens van het kunnen; succes bestaat immers alleen samen met mislukken. Lukt het niet? Dan nog een keer proberen! Daarom breed uitdagen; links om, rechts om en op andere manieren."

LET OP! Deze scholing gaat door mits de Corona maatregelen die toelaten. Wij volgen alle huidige maatregelen op. Meer hierover vind je in ons protocol. https://opleidingen.kngu.nl/up...  

Inschrijven-kl2.png#asset:9714


Data

26 jun. 2021

14.00 t/m 17.00

Niveau: Niveau 3
Licentieverlenging: 4 punten
Discipline(s):
- Algemeen

Locatie
Naarden, locatie nog niet bekend

Naarden
Routebeschrijving

Kosten:
Geen lid: €116,55
Lid met verlopen licentie: €87,20
Lid met geldige licentie: €58,30

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×