23 apr. 2021 Kosteloos PILOT intervisie bijeenkomst THEMA 2; locatie, accommodatie & materia
  • Bijscholing niveau 3
  • Algemeen
  • Niveau 3

Vrijdag 23 april 19:30 tot 21:00 maximaal 20 deelnemers

Kosteloos PILOT intervisie bijeenkomst THEMA 2; locatie, accommodatie & materiaal;
Een heel aantal trainers/coaches geven in tussen al een flinke periode online & misschien zelfs wel buiten les. Maar hoe regel je het buiten lesgeven? Wat als het regent en welke wegen kan je bewandelen om eventueel een tent neer te zetten en materialen vanuit de turnhal naar buiten te krijgen? Loop je aan tegen uitdagingen en kom je hiermee niet verder? Wil jij leren van hoe anderen het aanpakken en heb jezelf leuke ideeën die anderen weer kunnen inspireren? Sluit dan aan bij een van de intervisie bijeenkomsten! Hier zullen we informatie & ideeën uitwisselen. Jij komt met een vraag, maar je bent ook bereid andere mensen een stapje verder te helpen bij hun vraagstuk. Het is dus een geven en nemen van ideeën, informatie of het brainstormen over een uitdaging. Uiteindelijk heeft iedereen altijd iets te halen en brengen. Want waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Heb je een vraagstuk die als voorbeeld mag dienen? Mail deze dan uiterlijk 21 naar bijscholingen@KNGU.nl en wie weet kiezen wij jouw casus uit om gezamenlijk te bespreken!

Waarom een pilot?
Binnen de KNGU zijn wij op zoek naar mogelijkheden om trainers/coaches te faciliteren en te ondersteunen in de taken die zij hebben. Dit kan volgens ons op verschillende manieren. Intervisie bijeenkomsten is een van de mogelijkheden die wij hierin zien. Wij zouden graag met jullie kijken of dit ook daadwerkelijk aansluit bij de wensen en behoeften van jullie als trainer/coach. Vandaar dat wij rondom twee thema’s een intervisie bijeenkomst organiseren waarvan wij achteraf graag van jullie horen hoe jullie dit ervaren hebben en of dit een toegevoegde waarde is voor jullie als trainer/coach. 

Programma
1. Kennismaking & uitleg intervisie
2. Vraagstuk bespreken (als voorbeeld voor zo in de kleine groepjes)
3. Uit een in kleine groepjes (max. 8 deelnemers per groepje)
4. Na bespreken & evalueren    
     - Laatste 15 minuten vrije gespreksruimte

Je ontvangt uiterlijk twee dagen voorafgaande aan de bijscholing een link naar de online scholing. Het kan zijn dat deze mail in je spambox/ongewenste email komt. Heb je anderhalve dag voor de scholing nog geen link ontvangen, neem dan contact met ons op via bijscholingen@kngu.nl. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00. 

Inschrijven.jpg#asset:7717


Data

23 apr. 2021

19.30 t/m 21.00

Niveau: Niveau 3
Discipline(s):
- Algemeen

Locatie
Digitaal

Digitaal
Routebeschrijving

Kosten:
Geen lid: €20,00

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×