11 mei 2021 Schroeven, inclusief individuele coaching & begeleiding *ONLINE*
  • Bijscholing niveau 4
  • Turnen Dames
  • Turnen Heren
  • Trampolinespringen
  • Niveau 4

Heb jij sporters die bezig zijn met schroeven? Maar merk je dat je ergens niet verder komt? Dan is dit traject misschien iets voor jouw! 

Dit bijscholingstraject bestaat uit meerdere contactmomenten. Naast een online bijeenkomst van 1,5 uur via MS Teams, heb je 3 individuele contactmomenten met de docent via WhatsApp. Na de online bijeenkomst ga je met je sporter(s) gedurende vier weken aan de slag met schroeven. In deze vier weken kan je 3 contactmomenten plannen met je docent. Voorafgaande aan deze 3 contactmomenten met je docent stuur je een video in en stel jij je vraag die je hebt. Op deze manier kunnen jullie samen kijken welke stappen er al zijn gezet en wat jij en je sporter(s) nog kunnen proberen om het schroeven nog soepeler te laten verlopen. Kortom een hele mooie kans om je op je eigen niveau verder te ontwikkelen als trainer in het aanleren en verbeteren van schroeven.

Op dinsdag 11 mei is er van 20.00 tot 21.30 een Teams-bijeenkomst met als onderwerp praktische schroefprincipes en schroeftechnieken. Vervolgens heb je tot  4 juni de tijd om 3 contacten in te plannen met de docent om je video en vraag te bespreken. Inschrijven kan tot en met 7 mei. Houd er rekening mee dat jij je voorbereidingsopdracht hebt aangeleverd voor 11 mei.

Voorbereidingsopdracht: maak een filmpje van een/jouw sporter(s) met een schroef"probleem". 

Je ontvangt uiterlijk twee dagen voorafgaande aan de bijscholing een link naar de online scholing. Het kan zijn dat deze mail in je spambox/ongewenste email komt. Heb je anderhalve dag voor de scholing nog geen link ontvangen, neem dan contact met ons op via bijscholingen@kngu.nl. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00.


Inschrijven.jpg#asset:7717Data

11 mei 2021

20.00 t/m 21.30

Niveau: Niveau 4
Licentieverlenging: 4 punten
Discipline(s):
- Turnen Dames
- Turnen Heren
- Trampolinespringen

Locatie
Digitaal

Digitaal
Routebeschrijving

Kosten:
Geen lid: €199,30
Lid met verlopen licentie: €132,10
Lid met geldige licentie: €69,90

Docent(en)

R. Linthuis

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×