08 jun. 2019 Spelvormen voor de reacreatieve gymles
  • Bijscholing niveau 3
  • Gymnastiek
  • Niveau 3

Docent:

De workshop recreatieve gymnastiek wordt verzorgd door Wouter Beijers. Na het afronden van de ALO in Groningen is Wouter aan het werk gegaan bij de Gelderse Sport Federatie.

Daar heeft hij o.a. vele groepsleerkrachten mogen begeleiden bij het verzorgen van de lessen bewegingsonderwijs op de basisschool.

Sinds 2006 is Wouter werkzaam voor het Graafschap College in Doetinchem op de opleiding Sport en bewegen. Daar is hij o.a. verantwoordelijk voor de leerlijn 'Les- en leiding geven' en is hij docent binnen het uitstroomprofiel buurt, onderwijs en sport. 

Inhoud:

1) Inleiding: elkaar leren kennen middels verschillende kennismakingsspelen. Dus direct vanaf het eerste begin lekker actief aan de slag!

2) Weer actief aan de slag met verschillende spelvormen die waar mogelijk zoveel mogelijk worden afgestemd op de behoefte van de deelnemers ; tikspelen, balspelen, estafette-vormen, samenwerkingsspelen, etc.

3) Ranking the Game: 2- en/of 3-tallen maken; opdracht is om samen een spel te ontwerpen volgens één van bovenstaande thema's. Vervolgens gaan we alle zelf ontworpen spelen doen! Alle deelnemers beoordelen het spel met een cijfer tussen 1 en 10. Het groepje dat gemiddeld het hoogste cijfer haalt wint Ranking the Game!

4) Afsluiting met het 'Grote 999 spel'.

Button-Inschrijven.png#asset:8205

 

Data

08 jun. 2019

9.00 t/m 12.00 uur

Niveau: Niveau 3
Licentieverlenging: 4 punten
Discipline(s):
- Gymnastiek

Locatie
Sportzaal De Rietbergstraat
Rietbergstraat 1
7451 CX
Holten
Tel: 0548-363180
Routebeschrijving

Kosten:
Geen lid: €114,25
Lid met verlopen licentie: €85,45
Lid met geldige licentie: €57,15

Contactpersoon

Serviceteam Support

Carpool lijsten

W.H. Bisschop-Meutstege

Deventer

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×