01 jan. 2025 RG Leider 3 (N2/N3)
  • Opleidingen KSS
  • Ritmische Gymnastiek
  • Niveau 3

Campus-header-Ritmische-Gymnastiek.png#asset:7628


Specifieke opleidingsinformatie

De opleiding bestaat uit 11 instructiedagen van 5 uur.   

Infokaart Rg N2 N3

Let op
Cursisten ontvangen voor de 1e cursusdag een formulier toegestuurd. Op basis van vragen en antwoorden wordt duidelijk welke leerroute jij gaat volgen. Uiteraard word je van harte uitgenodigd om alle lesdagen te volgen en opdrachten te doen maar jij kan op basis van (school)kwalificaties of ervaring je eigen leerroute bepalen en die bespreken met je praktijkbegeleider en toegewezen trajectcoach. Meer informatie krijg je tijdens de 1e opleidingsdag. 

Ik heb al een diploma RG Assistent leider 2
Je komt in aanmerking voor een aantal vrijstellingen die duidelijk worden wanneer je het bovengenoemde formulier invult. Door de vernieuwde opzet van de opleiding is het niet zo dat je vrijstelling hebt voor de eerste dagen van de opleiding. De opleidingsprijs is voor iedere cursist gelijk.

Verkort opleidingstraject
Heb je al een opleiding gevolgd waardoor je beschikt over een KNGU-certificaat of diploma anders dan RG Assistent Leider 2? Met dit certificaat of diploma en/of veel lesgeef ervaring kun je voor bepaalde opleidingsonderdelen vrijstelling krijgen. Meer informatie over de toegelaten vrijstellingen vind je bij ‘Eerder Verworven Kwalificaties (EVK)'. 

Praktijkbegeleider 
In tegenstelling tot eerdere opleidingen krijgt de praktijkbegeleider geen vergoeding  meer via de KNGU. Praktijkbegeleider en club moeten daar zelf een afspraak over maken. gezien de vernieuwde opzet is het dringend gewenst dat de praktijkbegeleider de 1e lesdag aanwezig is.

Niveau: Niveau 3
Discipline(s):
- Ritmische Gymnastiek

Locatie
Inschrijven niet mogelijk locatie/data volgen zsm

Routebeschrijving

Contactpersoon

M. Blaas-Schiedon

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×