01 jan. 2025 Nijntje Beweegdiploma, in-company (inschrijving alleen op uitnodiging)
  • Overige
  • Gymnastiek
  • Gymkids
  • Kleuters/Peuters
  • Beweeg diploma
  • Niveau 3

Campus-header-NBD.png#asset:7651

Draag jij bij aan een vaardige generatie?
Bewegen maakt gelukkig! Gevarieerd en met plezier bewegen op jonge leeftijd (2-5 jaar) levert een essentiële en positieve bijdrage aan de motorische, cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. Wij gunnen elk kind deze goede basis. Jij kunt daaraan bijdragen door deze bijscholing te volgen! 

Over het Beweegdiploma 
Het nijntje Beweegdiploma is een compleet en verantwoord beweegprogramma waarin kinderen spelenderwijs alle belangrijke basisvormen van bewegen leren. Deze lessen mogen alleen gegeven worden door speciaal opgeleide trainers en met het keurmerk nijntje Beweegdiploma.  

Inschrijven Beweegdiploma in-company bijscholing 
Onder aan deze pagina kun je je inschrijven voor de in-company bijscholingen die gepland staan. De scholingen op deze pagina zijn alleen toegankelijk op uitnodiging. Zie je een scholing waarbij je zou willen aansluiten? Je mag altijd navraag doen via bijscholingen@kngu.nl of je ook mee kunt doen.    

In-company bijscholing organiseren
Je kunt met ons een in-company bijscholing organiseren. Wij komen dan bij jullie op locatie om mensen te scholen voor het nijntje Beweegdiploma. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via bijscholingen@kngu.nl 

Instroomcriteria
Alleen op uitnodiging

Opleidingsschema beweegdiploma

Wil je aansluiten bij een 1-daagse scholing georganiseerd door de KNGU? Klik hier om de mogelijkheden te bekijken en je in te schrijven. Niveau: Niveau 3
Licentieverlenging: 6 punten
Discipline(s):
- Gymnastiek
- Gymkids
- Kleuters/Peuters
- Beweeg diploma

Locatie
Inschrijven niet mogelijk locatie/data volgen zsm

Routebeschrijving

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×