01 jan. 2025 Praktijkbegeleidersscholing KNGU
  • Overige
  • Niveau 3

Deze scholing bestaat uit twee delen, te weten:

1. Praktijk

Bijwonen van instructie-dag 1 van de discipline waarin je begeleidt. Wanneer een Praktijkbegeleider de behoefte heeft om nog een keer extra te komen, dan mag dat op de laatste instructie dag van de niveau 3 opleiding. Dit is geen verplichting maar een vrijwillige keuze.

Handleiding Wil je ervoor zorgen dat je de handleiding uitgeprint meeneemt. Klik hier voor de handleiding Praktijkbegeleider en kies voor de discipline van jouw keuze.

2. Theorie

Het maken van de digitale praktijkbegeleidersmodule. Deze module bevindt zich binnen het klaslokaal van de Praktijkbegeidersscholing waarvoor je een inlogcode toegestuurd krijgt.

Inhoud van de PB-scholing (praktijk en theorie): - Bewaken en ondersteunen van het leerproces van de cursist. - Begeleiden van de cursist naar zelfstandig leren. - Voorbereiden en voeren van begeleidingsgesprekken. - Scheppen van een positief leer- en sportklimaat.

Kwalificatie Na afronding van deze scholing ben je een gekwalificeerde Praktijkbegeleider in de Sport. Je mag cursisten van niveau 3 opleiding begeleiden. Als je een lesgeefbevoegdheid niveau 4 van de betreffende discipline hebt, mag je ook niveau 4 cursisten begeleiden.

Digitale leeromgeving en het klaslokaal De KNGU biedt haar opleidingen aan via een digitale leeromgeving. Het klaslokaal van de opleidingen is hier een onderdeel van. Zowel cursisten als Actoren krijgen hiermee te maken. Wanneer je door een cursist bent opgegeven als Praktijkbegeleider, ontvang je een inlogcode voor de digitale leeromgeving. Met deze inlogcode kan je in het klaslokaal. Deze inlogcode zit bij de bevestigingse-mail als Praktijkbegeleider.

Inschrijven Via bovenstaande scholingen. Informatie Wil je de informatie nog een keer lezen: klik hier voor Praktijkbegeleider klik hier voor Praktijkbegeleiderscholing

 

Niveau: Niveau 3
Licentieverlenging: 4 punten

Locatie
KNGU Bondsbureau
Lage Bergweg 10
7361 GT
Beekbergen
Tel: 055-5058700
Routebeschrijving

Carpool lijsten

T.S. de Vries

Krommenie

E.M.A. Mohamed

Weert

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×