Gymnastiek Leider 3 PVB 3.1
  • Opleidingen KSS
  • Gymnastiek
  • Niveau 3

PVB 3.1 - Geven van lessen

Wanneer je je inschrijft voor deze opleiding dan schrijf je je alleen in voor de Proeven Van Bekwaamheid 

 Instroomvoorwaarden
- Lid van de KNGU of erkend opleidingsinstituut
- Leeftijd 16 jaar op de datum van de PVB 3.1
- Diploma CIOS of ROC-S&B (MDGO-SB) via een school zonder samenwerkingsovereenkomst met de KNGU, met profielvak Turnen of
- Diploma ALO (Akte MO-p) via een school zonder samenwerkingsovereenkomst met de KNGU, met 4 jaar Turnen als verplicht vak.

Aanvullende informatie Het gaat hier om een kwalificatietraject, er is dus geen sprake van begeleiding door een trajectcoach. Zorg dat je goed geïnformeerd bent over de gang van zaken binnen dit examen. Neem contact op met een ervaren, erkende praktijkbegeleider en/of een cursist van je eigen vereniging (of buur- vereniging) die reeds examen heeft gedaan.

Inschrijven
Je kunt je op ieder willekeurig moment voor dit examen niveau 3 Gymnastiek aanmelden.
- Je moet je inschrijven met een Praktijkbegeleider.
- Voordat je je inschrijft vul je het formulier in op de pagina Eerder Verworven Competenties(EVC-EVK). Stuur het formulier op naar: serviceteam@kngu.nl. Je krijgt dan antwoord of jij in aanmerking komt voor dit kwalificatietraject.
- Na inschijving voor de module ontvang je een inlogcode. Met deze inlogcode kun je binnen het betreffende klaslokaal waar je dan toegang toe hebt de PVB 3.1 aanvragen.

Aanvullende informatie
- Je bent ervan overtuigd dat de profielelementen van het turnen uitgebreid zijn behandeld, in theorie en praktijk, op het opleidingsinstituut waar je één van de bovengenoemde diploma's hebt behaald.

- Het maken van het jaarplan en het uitwerken van een les uit dit jaarplan, geeft je de mogelijkheid de PVB 3.1 uit te voeren op de door jou, bij inschrijving, aangegeven plaats/(start)datum en tijd.Het maken van een jaarplan voor een leeftijdsgroep binnen de recreatieve (wedstrijd) gymnastiek (max. NTS niveau 8) en tevens een les uit dit jaarplan op een lesvoorbereidingsformulier hebben uitgewerkt, zijn geen probleem voor jou. Deze moet je aanleveren voor de afnamen van de PVB 3.1 (Geven van trainingen en/of lessen).

Voor het inschrijven voor deze PVB 3.1 (Geven van trainingen en/of lessen) moet je eerst bepalen aan welke lesgroep je les wilt gaan geven. Vervolgens regel je een geschikte accommodatie en de betreffende lesgroep, op een door jou zelf gekozen datum en tijd (minimaal 2 maanden later dan moment van inschrijven). Daarna kan je digitaal inschrijven voor deze PVB 3.1 als je aan bovenstaande inschrijfvoorwaarden kan voldoen.  

Na aanmelding, heb je 2 maanden de tijd om je voor te bereiden op je PVB 3.1: 1 maand - voor het maken van een jaarplan voor een leeftijdsgroep. 1 maand - om een les uit dit jaarplan uit te werken op een lesvoorbereidingsformulier.

Meer informatie? Geïnteresseerd in deze opleidings/kwalificatiemogelijkheid van de KNGU? 

Zie Informatie Leider niveau 3 opleidingen en Informatie Gymnastiek Leider 3.

Niveau: Niveau 3
Discipline(s):
- Gymnastiek

Kosten:
Geen lid: €448,50
Lid met verlopen licentie: €224,25
Lid met geldige licentie: €224,25

Bijeenkomsten

Startdatum

Tijd

Plaats

Informatie

Data

01 jan. 2025

-

Plaats-

infoBekijk

Data

Bekijk

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×