Ik ben Dutch Gymnastics

Dutch Gymnastics is het netwerk van alles en iedereen die een passie heeft voor de gymsport. Van een gymsportclub tot een toestellenleverancier. Van een coach tot een enthousiaste ouder en van een fanatieke vrijwilliger tot een topsporter. Ook de KNGU levert al 150 jaar een bijdrage aan de sport. We zetten vanuit onze expertise en ervaring anderen in hun kracht en we groeien samen door. Onze belangrijke taak is om het netwerk te laten groeien en bloeien. Dat doen we bijvoorbeeld door het matchen van vraag en aanbod tussen trainers/coaches en clubs, maar ook door trainers/coaches een podium te geven om leuke en goede ideeën te delen.

KNGU024-Kompas-afbeelding_DEF-aangepast-6-11-18.png#asset:7565


Nieuwe look&feel 
Dutch Gymnastics staat voor het plezier van het verleggen van grenzen, nieuwe dingen leren en groeien. Het zit in de aard van mensen. En in dat van de gymsport. En dat ga je ook terugzien in onze communicatie, die we voorzien van de merknaam, huisstijl en uitstraling van Dutch Gymnastics. Je zag het al bij Dutch Gymnastics - The Coach. Vanaf nu ook in onze maandelijkse nieuwsbrief voor Trainers en Coaches. Ook de nieuwe website die binnenkort gelanceerd wordt, straalt beweging en kracht uit!

The art of motion
Het logo van Dutch Gymnastics staat voor ‘The art of motion’. Lef, kracht en kunst bij elkaar. Op basis van verschillende bewegingen van alle verschillende discipline is de swirl in het logo uitgewerkt. Een 3D gevoel met beweging en kracht! 

Word lid van de nieuwe Facebook-groep!
Alle trainers en coaches hebben waardevolle informatie die wij als gymsport community met elkaar willen delen. Daarvoor hebben wij een verbindende Facebook-groep voor alle trainers én coaches: Dutch Gymnastics – The Coach. In deze groep kunnen alle trainers, coaches en betrokkenen uit de gymsport hun informatie, vragen, aanbod én kennis met elkaar delen. Deel jij met ons mee? Ga snel naar https://www.facebook.com/groups/DGTheCoach

Vraag en antwoord

Wat is Dutch Gymnastics?
Dutch Gymnastics is de community van de gymsport. Iedereen die betrokken is bij de gymsport is onderdeel van Dutch Gymnastics.

Wat is het verschil tussen Dutch Gymnastics en KNGU?
De KNGU blijft bestaan als bond en is zelf ook onderdeel van het netwerkDutch Gymnastics. Zo ben je lid van de KNGU en onderdeel van Dutch Gymnastics.
Gaat de naam KNGU helemaal verdwijnen?
Nee hoor, de naam en dus ook de organisatie blijft bestaan.
Wat heeft het voor invloed op onze club?
Clubs zijn een belangrijk onderdeel van Dutch Gymnastics. De KNGU zal zich meer dan ooit inzetten om het netwerk te activeren. Bijvoorbeeld door goede voorbeelden van clubs te ontsluiten. Maar ook door regionale activiteiten een plek te geven op de nieuwe website. Ook brengen we de weg naar succes van onze topsporters in beeld, omdat dit sporters motiveert om ook hun eigen grenzen te verleggen. Zo hopen we meer mensen met de gymsport te boeien en te binden.

Mogen we KNGU-middelen en uitingen nog wel gebruiken?
Het liefst gaan we in één keer over naar Dutch Gymnastics, maar wij begrijpen dat dit ook kosten met zich meebrengt. Om clubs op weg te helpen ontwikkelen we momenteel een online toolkit die gratis beschikbaar wordt gesteld op de nieuwe website. Wanneer alles online staat en beschikbaar is brengen we jullie daar uiteraard van op de hoogte.

De komende tijd bouwen we samen aan de kracht van Dutch Gymnastics. 

Elke dag een beetje meer.
Bouwen doen we graag met al onze trainers & coaches!
Bouw jij ook mee?

Logo-DG-tekst-zwart.png#asset:7569

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×