Hoe het Gym Gala uitgroeide tot A Touch of Gold

Meer dan twintig jaar geleden zag het Gym Gala het levenslicht. Het evenement groeide in al die jaren uit tot het jaarlijkse hoogtepunt van het gymsportjaar. Anders dan bij de NK’s, EK’s en WK’s waar turn(st)ers in het keurslijf van regelgeving hun oefeningen laten beoordelen, is bij het Gym Gala het ontbreken van voorschriften en jury misschien wel de belangrijkste factor waarom het zo’n schitterend affiche is geworden van de veelzijdigheid van de gymnastieksport. Epke shirtless aan de rekstok, de zusjes Wevers samen op de balk, alle tattoos van Casimir Schmidt groot in beeld en Eythora Thorsdottir met haar hele team in een dans choreografie. De grote winnaar bij het evenement zijn de bezoekers. Niet alleen omdat ze de Olympische turnselecties kunnen zien in vrije oefeningen, maar ook vanwege de keur van artiesten en wereldacts die de afgelopen jaren hun opwachting hebben gemaakt. Vorig jaar nog zorgde Nederlandse musicalster Romy Monteiro voor de muzikale omlijsting.

Ziggo Dome
Met de gang naar de Ziggo Dome heeft het Gym Gala de deur geopend naar de rest van Nederland. Onder de naam ‘A Touch of Gold’ heeft iedereen de mogelijkheid om kennis te maken met onze turnhelden die de meeste mensen veelal alleen kennen van de Olympische Spelen. A Touch of Gold dat gestoeld is op dezelfde uitgangspunten als het Gym Gala, de bezoekers onderdompelen in de wereld van dans, acrobatiek en gymnastiek, slaat aan. In de afgelopen twee jaar was de Ziggo Dome ook gevuld met bezoekers die niet eerder een gymnastiekevenement hadden bijgewoond. En stuk voor stuk gingen de bezoekers weg als fans, verrast door het spektakel en de schoonheid van onze sport die dit jaar haar 150 jarige bestaan viert.

150 jaar Gymnastieksport
We vieren aan het einde van dit jaar tijdens A Touch of Gold ook 150 jaar gymnastieksport. Alle reden om het evenement te bezoeken met je club, familie en/of vrienden. De derde editie van A Touch of Gold neemt je dit jaar mee in de rijke geschiedenis van onze sport. In een nieuwe show vol wereldsterren en met al onze Olympische turnhelden passeren het eerste Olympische turngoud in 1928 tot de gouden medailles van Epke en Sanne tijdens de laatste twee Spelen de revue.
Er is keus uit een matinee en een avondvoorstelling. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken om dit met elkaar te beleven, krijgen groepen van 25 personen of meer een fikse korting, een eigen ingang en een hostess die je begeleidt van de entree, langs de garderobe naar je stoelen waar je samen geniet van A Touch of Gold. Kom je met je vrienden en/of familie dan krijg je de KNGU leden korting en heb je dit jaar ook de gelegenheid om je bezoek uit te breiden met allerlei leuke extra’s. Al met al genoeg redenen om het jaar op 29 december feestelijk af te sluiten.

Meer informatie    
Alle informatie over A Touch of Gold, het programma, de acts, kaartverkoop, kortingen voor KNGU leden en toegankelijkheid van de Ziggo Dome, kun je vinden op de website http://atouchofgold.nl/

Campagnebeeld 7 2

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×