Opleidingen

The Coach

DG-The-Coach-website.jpg#asset:6822

Dutch Gymnastics - The Coach, hét bijscholingsevent voor trainers en coaches 

Inschrijven is vanaf nu mogelijk voor zaterdag  16 oktober in Groningen., 7 november Den Bosch en 11 december Zoetermeer.  

Krijg frisse energie, ontmoet andere trainers en coaches, leer van elkaar, laat je inspireren en ontwikkel jezelf als coach!  

Het afgelopen jaar hebben wij helaas geen fysieke (bij)scholingen kunnen organiseren. Gelukkig konden veel (bij)scholingen wel online doorgaan. In het najaar hopen wij dat er weer meer mogelijk is.  

Wij hebben voor het najaar vier (fysieke) The Coach dagen gepland:  

◾ 2 oktober - Almelo (geannuleerd) 
◾ 16 oktober - Groningen 
◾ 7 november - Den Bosch 
◾ 11 december – Zoetermeer 

 Inschrijven 

Hieronder kan je een keuze maken uit Groningen, Den Bosch en Zoetermeer. Vanuit de campus word je doorgeleid naar een ticketsysteem. In het ticketsysteem staat de verdere uitleg over hoe het werkt met het inschrijven.  

Je meldt je aan voor de gehele dag. Daarna kan je kiezen voor 2 sportoverstijgende workshops in de ochtend en 1 disciplinegerichte bijscholing in de middag. De kosten zijn €88,00 inclusief de lunch.  

Licentiepunten 

Voor de totale bijscholingsdag The Coach staan 8 licentiepunten (niveau 3) . Deze worden achteraf automatisch bijgeschreven op je digitale CV. Mocht je je inschrijven voor een niveau 4 bijscholing in de middag dan worden 4 punten op niveau 3 en 4 punten op niveau 4 bijgeschreven. 

Let wel!  

We gaan er van uit dat testenvoortoegang voor deze bijscholingsdag The Coach nodig zal zijn. Wij volgen het protocol van het RIVM, ook zodra er versoepelingen mogelijk zijn. 


Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×