Opleidingen

The Coach

Dutch Gymnastics - The Coach, hét bijscholingsevent voor trainers en coaches 

Krijg frisse energie, ontmoet andere trainers en coaches, leer van elkaar, laat je inspireren en ontwikkel jezelf als coach! Tijdens de bijscholingsevents van The Coach staan kwaliteit, ontwikkeling en waardering centraal. 

Ieder jaar wordt er een sportoverstijgend event georganiseerd. Als trainer/coach volg je op deze dag (bij)scholingen in uiteenlopende thema's die niet aan een sport of discipline gebonden zijn. Bijvoorbeeld met de onderwerpen: talentvolle kinderen leren leren, positief kijken naar negatief gedrag, hoe creëer je een positief pedagogisch klimaat binnen jouw les, voeding etc.

Daarnaast zijn er tijdens 2020 meerdere sportspecifieke The Coach events door het hele land. Tijdens dit sportspecifieke event volg je bijscholingen van de sport/discipline naar jouw keuze. Je kiest op deze dag twee bijscholingen en ontvangt in totaal 8 licentiepunten.

*Door de huidige Coronamaatregelen en verwachtingen voor de toekomst zijn wij genoodzaakt na te denken over andere vormen dan fysieke grootschalige bijeenkomsten voor de komende periode. Dit betekent dat we ook voor The Coach ons aan het oriënteren zijn  op online mogelijkheden. Informatie vanuit de overheid is hierin leidend. Wij komen zo snel mogelijk met meer informatie hierover. 

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×