Opleidingen

Organisatiebeleid juryopleidingen en bijscholingen

Juryopleidingen zijn gratis voor leden van de KNGU. In overleg met de afdeling Sporters en Fans van de KNGU wordt het aantal juryopleidingen per niveau per discipline bepaald. Binnen deze aantallen maakt Educatie een ‘jaarplanning’. Dat houdt in dat er een voorjaars- en najaarsplanning is, die gepubliceerd wordt onder de betreffende discipline/juryopleiding op de KNGU Campus. 

Streven is om alle opleidingen met een zo groot mogelijk aantal deelnemers door te laten gaan, dat houdt in dat sommige deelnemers dan misschien wat verder moeten reizen. De genoemde locaties in de jaarplanning zijn een indicatie in welke omgeving de opleiding gegeven wordt. Daarmee kunnen we niet ieder jaar binnen de omgeving van iedere club/rayon/district een opleiding organiseren. Er wordt uitgegaan van een reisafstand van max. 30 minuten per auto.

Co financiering juryopleidingen

Naast het gratis aanbod is het ook mogelijk dat organisaties (gedeeltelijk) betalen voor extra juryopleidingen. Naast het gratis aanbod kunnen er onder bepaalde voorwaarden juryopleidingen aangevraagd worden waarbij vooraf afspraken gemaakt kunnen worden over co-financiëring. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Meer informatie over de procedure en voorwaarden zie: Informatie Procedure Co Financiering 

Aanvraagformulier Juryopleiding Met Medefinanciering 2020

Bereikbaarheid

Vragen over planning & organisatie
Team juryopleidingen: juryopleidingen@kngu.nl / 055 5058700
Monique Burger en Kim van Olst zullen de vragen graag beantwoorden. 

Vragen op het gebied van beleid
Marja Blaas: blaas@kngu.nl / 055 5058732

Inhoudelijke opleidingsvragen 
Via Marja Blaas, zij zal dit doorsturen naar de leden van de juryadviesgroep. Voor elke discipline zijn er één of meerdere leden die discipline gerichte kennis inbrengen.

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×