Opleidingen

Organisatiebeleid juryopleidingen en bijscholingen

Juryopleidingen zijn gratis voor leden van de KNGU. In overleg met de afdeling Sporters en Fans van de KNGU wordt het aantal juryopleidingen per niveau per discipline bepaald. Binnen deze aantallen maakt Educatie een ‘jaarplanning’. Dat houdt in dat er een voorjaars- en najaarsplanning is, die gepubliceerd wordt onder de betreffende discipline/juryopleiding op de KNGU Campus. 

Streven is om alle opleidingen met een zo groot mogelijk aantal deelnemers door te laten gaan, dat houdt in dat sommige deelnemers dan misschien wat verder moeten reizen. De genoemde locaties in de jaarplanning zijn een indicatie in welke omgeving de opleiding gegeven wordt. Daarmee kunnen we niet ieder jaar binnen de omgeving van iedere club/rayon/district een opleiding organiseren. Er wordt uitgegaan van een reisafstand van max. 30 minuten per auto.

Cofinanciering juryopleidingen
Wanneer clubs of organisaties zich niet kunnen vinden in het aanbod dat vanuit ons als KNGU beschikbaar is, kunnen zij contact opnemen met Team Juryopleidingen: juryopleidingen@kngu.nl voor een aanbod op maat. (Dit komt i.p.v. de cofinancieringsregeling die we de afgelopen 2 jaar gehanteerd hebben.)

Digitaal opleiden
Vanaf januari 2020 maakt juryopleidingen de omslag naar Blended Learning. Dat wil zeggen thuis voorbereiden aan de hand van een E-learning en (digi)bijeenkomsten waarin vragen gesteld kunnen worden en waar aan de hand van beeldmateriaal geoefend kan worden.

Vanaf maart 2020 worden de bijeenkomsten voornamelijk digitaal, via TEAMS, aangeboden. Dit omdat de onzekerheden rond fysiek opleiden, door de beperkingen die er gesteld worden aan het volwassen onderwijs, groot zijn. Zodra er minder beperkingen zijn door COVID-19 zal er een mix aangeboden worden van fysiek- en digitaal opleiden, Zie ook Digitaal opleiden waarom?

Vragen over planning & organisatie
Team juryopleidingen: juryopleidingen@kngu.nl / 055 5058700
Zij zullen uw vragen graag beantwoorden.

Vragen op het gebied van beleid
Marja Blaas: blaas@kngu.nl / 055 5058732

Inhoudelijke opleidingsvragen 
Via Marja Blaas, zij zal dit doorsturen naar de leden van de juryadviesgroep. Voor elke discipline zijn er één of meerdere leden die discipline gerichte kennis inbrengen.

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×