Opleidingen

Brevetten

Na het afronden van een juryopleiding ontvang je (automatisch) na plm. zes weken een brevet. Het geldige brevet moet je bij wedstrijden tonen. 

Brevetverlengingen
Elke 4 jaar verlopen de brevetten. Voor bijna alle disciplines verlopen de brevetten in het jaar na de Olympische Spelen. In dat jaar ligt het accent op het bijscholen van reeds gebrevetteerde juryleden. Voor degene die tijdens de cyclus een brevet ontvangt, geldt de einddatum van de betreffende cyclus. De einddatum van je brevet staat vermeld op het pasje. Om je brevet te verlengen volg je een verplichte bijscholing. Heb je meerdere brevetten binnen één discipline, dan telt het brevet op het hoogste niveau. Ben je jouw jurybrevet kwijt en wil je een nieuwe aanvragen of heb je andere vragen, stuur dan een mail naar de serviceteam@kngu.nl

Licentieverlengingspunten
Met ingang van september 2020 worden er geen licentieverlengingspunten meer gegeven voor het volgen van een juryopleiding. Trainers/belangstellenden die kennis willen nemen van de inhoud van juryopleidingen kunnen dat doen door het volgen van een (gratis) E-learning. Je kunt op de E-learning inschrijven via menukeuze bijscholingen van de betreffende discipline.

Verlenging brevetcyclus 2021 e.v.
Door het uitstellen van de Olympische Spelen is voor veel wedstrijddisciplines de brevetcyclus aangepast voor met name de nationale brevetten en wedstrijd niveaus. 

Voor Turnen vind je ook meer info op de DG website

Informeer bij jouw discipline naar de stand van zaken. Indien er brevetverlengingsscholingen worden aangeboden krijgen alle juryleden met een dan geldig brevet persoonlijk bericht.

Juryopleidingen
Juryopleidingen worden in het jaar voorafgaande aan een brevetverlenging minder aangeboden, het jaar daarop moeten immers net opgeleide juryleden al weer bijgeschoold worden.

Heb je vragen, neem dan contact op met het Serviceteam: serviceteam@kngu.nl.       

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×