24 nov. 2018 Airtrack (Ochtend)
  • Bijscholing niveau 3
  • Algemeen
  • Basisgym
  • Springen
  • Niveau 3

Inhoud: De scholing zal gericht zijn op gymnastiek (niv 2-3). Centraal staat het aanleren van basis motorische vaardigheden gymnastiek die specifiek getraind kunnen worden met de Airtrack of fijner zijn om te trainen met de Airtrack/Airbox. Materiaal: Airtrack Takeoff set + rode Airroll

Docent: Roger Van der Auwera (België)

Turnen is al meer dan 50 jaar mijn passie. In de jaren 80 heb ik 3 jaar opleiding gevolgd om les te kunnen geven. Mijn laaste jaar voor de Proviciale cursus was de start voor mijn toekomst, ik kreeg toen les van de beste docenten in die periode.( Johan Pion en Rene Van Asten)

In mijn vereniging in Antwerpen was er een man die mij altijd opvolgde tijdens mijn lessen. Piërre Molens is zijn naam. Hij was in de jaren 60 hoofdcoach van de Fliks en trainde ook Vera Grymonprez die 2 maal deel nam aan de olympische spelen.

Ik herinner mij nog altijd dat wij samen aan één van mijn gymnasten voor het eerst een dubbele salto liet uit voeren met succes. Een mooie belevenis als trainer. In de zomermaanden ging ik bijscholingen volgen op sportkampen met de beste trainers van de wereld.Deze lesgevers werden vrienden voor het leven .

Begin de jaren 90 leer ik Tjalling Van den Berg kennen .Hij starte met het airtrack gebeuren op de gymnastrade in Amsterdam. Mijn coach zei:  '"Roger daar moet jij ook mee lesgeven' en mij vereniging steunde mij daarin.

1995 was mijn eerste televisie optreden in Vlaanderen , daarna Zappsport , Wk Rotterdam. Dan starte de bijscholingen in binnen en buitenland, demonstraties en sportdagen voor school.

Dank zij mijn ervaring heb ik een bijdrage geleverd aan de  ontwikkeling van de Airtrack wat mij heel veel voldoening geeft.

Mijn visie voor het lesgeven is  VEEL BEWEGING …        VEEL DOEN

                                              VEEL VERWERKEN…       VEEL LEREN                                                                   

                                               VEEL BELEVING…           VEEL PLEZIER

Data

24 nov. 2018

9.30 t/m 12.00 uur

Niveau: Niveau 3
Licentieverlenging: 4 punten
Discipline(s):
- Algemeen
- Basisgym
- Springen

Locatie
Sportcomplex de Meent
Terborchlaan 301
1816 MH
Alkmaar
Tel: 072-5489310
Routebeschrijving

Kosten:
Geen lid: €112,00
Lid met verlopen licentie: €42,50
Lid met geldige licentie: €42,50

Contactpersoon

Carpool lijsten

E. Zeeuw

Zeist

A.J.N. van Leeuwen

Hoevelaken

Zoeken
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×